esmaspäev, 11. jaanuar 2016

WEEK 2 ehk nädala ülevaade

Kaks nädalat on möödas kui saatsin ära konkurssi pildid ning tiksuma hakkas aeg BeFit2016 konkurssi jaoks. Oma eelmise nädalaga jäin 90% rahule, sest nädala alguses olin paar päeva nohune, aga nädala teine pool oli suurepärane ja täis ainult positiivseid emotsioone.Neljapäeval ja reedel sain jõusaalis korralikult lihastele kuuma anda, nii, et nädalavahetuselgi oli tunda-tööd sai tehtud. Katsetasin oma uusi jõusaali kavasid ning teen pisut parandusi, selja päeva kava on veel läbi katsetamata, kui seegi tehtud, siis jagan Teiega oma jõusaali plaani-mille abil lihaseid vormin.

Toitumine on käpas. Olen söönud nii nagu seda soovin ja püsinud reel. Ühel õhtul tegin aga lõpparve 6 piparkoogiga, mis olid jõuluajast kaussi jäänud ning õhtusöök sujus 4 rukkileiva viiluks maapähklivõiga. Pole küll kõige suurem "ämber", aga õhtu kohta liiga palju süsivesikuid. Tean ka põhjust, nimelt, kui ma päeva jooksul piisavalt süsivesikuid ei tarbi või ei tee seda sootuks, siis õhtul tekib nende järgi isu ning kui seda kehale ei luba, siis peavalu. See üritan süsivesikud päeva esimesel poolel kätte saada, kas pudru, rukkileiva, tatra, riisi või läätsede näol.
Proovisin kaerajahust pannkooke banaaniga ja nüüdsest 
kaerajahu nr1 kui pannakaid teen :)

Pühapäevane väga hiline hommikusöök enne suusatamist: 
2viilu rukkileiba, ise tehtud leivamääre ( 1keedemuna, värske kurk, roheline sibul, kalkunisink, Atleet Light juust, törts hapukoort ja majoneesi), Valio Pro proteiini kohupiimakreem ja must kohv

 Mulle meeldib talv ning talisport, praegused ilmad on just sobivad talviseid lõbusid harrastada. Krõbedast külmast hoolimata saingi see nädal üle kahe aasta suusad alla, oi kuidas ma olin seda igatsenud. Suusatamine on minu meelest ka midagi sellist, mille kord õpid selgeks ja siis võid kogu elu aina suusatada :) Kuigi lund siin Põhja-Eestis on, siis suusarajad pole paljud avatud kuna metsade vahel pole seda piisavalt, seega kodukohast tuli sõita 30km kaugusele Valgehobusemäele, kus suurepärased suusarajad. Eile pealelõunat otsustasimegi elukaaslasega sinna sõita, kraadiklaas näitas -14, aga rajale minnes ja esimesi ringe sõites ei tundunud külm nii käre. Tunniajane sõit võttis keha mõnusalt surisema ja oli tunda, et see oli korraliku trenni eest. PS! Keskmine 75kg kaaluv inimene kulutab tund aega suusatades 752kcal ning töös on 90% lihaseid. Pärast oli kaasa võetud termosega kuum tee ning sõime seljankat-mõnus! Nädalale pani punkti saunaõhtu-super!

Nädala treeningud: Esmaspäev- 1h lindil mäkke kõndi
                               Neljapäev- 1h 15min jõusaali rind+õlg+biitseps
                               Reede- 1h jõusaali jalad+HIIT treening
                               Lasupäev-1h jalutamist värskes õhus
                               Pühapäev-1h suusatamist

Mul on kombeks oma sülearvuti desktopile panna motiveerivad, inspireerivaid ja ilusaid pilte, mis alati, kui arvuti avan, ikka ja jälle mu teekonda meelde tuletaks ja hea tunde tekitaks. Siin pisike valik..







Ilusat alanud nädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar