esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Week4- reis Rootsi ja toidupäevik

Tulin just 7kilomeetriliselt kiirkõnni ringilt kuna otsustasin osa võtta ka Valio PROfeel väljakutsest-kõnni nädalaga 35km. Valio PROfeel väljakutsetel hoia silm peal SIIN. Tänavune talv on ikka täiega soosinud õues sportimist, eelmise aasta lõpp oli soe ja lumeta, mis lubas kuni aasta viimase päevani õues end liigutada. Kuigi uus aasta on toonud lume ja külmakraadid on siiski ilm lubanud õues joosta, kõndida-ei saja vihma ega lörtsi, mõnus on!
Konkurss #hersajakiri on minu jaoks poole peal, mis tähendab, et siit tuleb edasi minna veel tugevamini, veel kiiremini ja veel enesekindlamalt. Möödunud nädal tõi kaasa rohkelt treeningutunde ning ka lõõgastust. Esimesed neli päeva sai korralikult higi valatud ning reede-pühapäev möödus Rootsis, puhates ja lihtsalt nautides. Alkohol pole ammu mu suurim kaaslane, oskan pidudest rõõmu tunda ja viimast võtta ka ilma alkoholita ning see tunne järgmisel päeval, kui teised vaagivad hinge ja mina tunnen end hästi on see, mis mind eemale tõukab haaramast kokteili. Lihtsalt ei suuda juua, siidrit, veini veel, aga kange alkohol lihtsalt pole minu jaoks enam. Loomulikult on see ainult positiivne, mitte ainult tervisele vaid ka rahakotile. Seega lubasingi endale kruiisi jooksul siidrit ja sedagi mõistuse piires. Reis oli tõeliselt super koos väga toredate inimestega lõpetuseks pikale vaheajale, mida on veel nädalake jäänud. 

Toon näitena ära oma kahe päeva menüü, kui olen käinud ka trennis ning kulutanud sellega 700 ja 900 kalorit. Trennipäevadel üritan ikka toekamalt süüa, et õhtuti kõht tühi ei oleks ja suhu ei rändaks tühjad ja kehale mittevajalikud süsivesikud. 
H- 2muna, 2viilu tatraleiba, 1 viil Valio light juustu, 2viilu kalkunisinki, kurk, kohv
L-riisinuudlid, jöögiviljad, kanafilee, brokoli
VP-Valio PROfeel kakao
Õ-ahjus küpsetatud kana, brokoli ja värske salat

H-2 muna omlett, 2 viilu tatra leiba, tuunikala, kurk, pärnaõie tee
L-tuunikala ja kikerherne salat+banaan
VP-Artic Sport proteiinijook ja õun
Õ-riisinuudlid, köögiviljad, kanafilee


Reedel enne kruiisi jõusaali ei jõudnud, aga hommikul käisin jooksmas 30min+kere ja kõhulihaste harjutused

Rootsi ja pidu üle pika aja :)

Peale pikka jalutuskäiku Stockholmis einestasime hubases kohvikus-lõhe ja spinati pirukas :)

Nädala trennid:
E-kõht+selg+tuhar ja kardio 1h30min
T-jõusaalis jalad+tuhar 1h15min
K-jooks+kerelihased 45min
N-jõusaalis selg+kardio 1h 55min
R-jooks+kere ja kõhulihased 37min

Edaspidi proovingi rohkem kardio treninguid oma plaanidesse tuua, lihastrenn meeldib mulle väga, et aga kaalu alla poole saada, on vaja ka pekipõletusega rohkem tegeleda. 

Enesetunne on super, sest mu muutumist on nii paljunud märganud ja märkavad aina uuesti ja uuesti ja veel ja veel ning see ongi kõige parem motivatsioon, kõik komplimendid on alati teretulnud!
#hersajakiri












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar