kolmapäev, 24. veebruar 2016

Päikseline ja tervislik EV98!

"Isegi vabariigi aastapäeval ei saa Sa ilma trennita!?" ütles elukaaslane kui ma kell pool üheks hommikul trenniriietes magamistuppa astusin. Täna on Eesti Vabariigi 98-s aastapäev ning puhke päev, kus üritan lauale midagi pidulikumat meisterdada. Jõusaali täna ei lähe, aga kaua ei maganud ja tegin kell 8.00 kaasa kanal11 pealt tuleva Trennispikker saate. 25min alakeha harjutusi ja pulsi võttis kiiresti ülesse ning särgi sai seljas märjaks. Mõnus algus ilusale päevale!

Seejärel küpsetasin õhtuks kohupiima mustikakooki, kõige lihtsam ja maitsvam kook minu jaoks, lisaks kui mustikad on ise suvel korjatud :)
 Mustika kohupiima kook:
PÕHI:
*1dl kaerahelbeid
*3dl täisterakaerajahu
*100g võid
*0,75dl roosuhkrut
*1tl küpsetuspulbrit
*1muna 

KATE:
*400g lahjat kohupiima
*200g maitsestamata jogurtit
*1muna
*1dl roosuhkrut
*3dl mustikaid
*1dl valgeid sõstraid


Lisaks tegin valmis kiluvõileivad, milleks kasutasin Fazeri täisterarukkileiba, minu uus lemmik leivaliste seas :) Peale keetsin muna ja hakkisin pisut sibulat. Lisaks kavatsen õhtuks lauale panna ka puuviljavaagna ja pähklisegu. Selline tervislik lauake presidendi vastuvõtu vaatamiseks. Hommikusöögiks sõin 1,5 munast omletti kanasingi ja värske kurgiga, kõrvale 1 viil saibi avokaadoga ning piimakohv-super hommikusöök!

Nüüd käisime õues ilusat ilma nautimas, jalutasime 4kilomeetrit ja värske õhk tekitas mõnusa hundi isu. Lõunatasin oma eilse brokoli püreega ja tegin juurde mõnusa smuuti mangost, kirssidest ja banaanist :)




Täna tuleb lisaks telekast palju Eesti filme, seega kujunebki päeva teine pool puhkamiseks .Kuigi täna on imeline päev, ootan juba homset, et trennisaali saada, sest BeFit konkurssi lõpuni on mul vaid 3 päev ja 2 korda jõuan veel jõusaali. Viimane lihv ja järgmine kord saan Teile juba kirjutada finišist ;)

Kaunist Vabariigi aastapäeva!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar